Koulutuspsykoterapia

Tarjoan koulutuksen aikana koulutuspsykoterapiaa opiskelijahintaan (kognitiivinen käyttäytymisterapia, KKT). Koulutuspsykoterapiasta ei ole mahdollista saada Kela-korvattavuutta. Psykoterapiaopintoihin liittyvää koulutuspsykoterapiaa ohjaavat ja säätelevät samat periaatteet ja lait kuin jo valmistuneiden psykoterapeuttien työtä ja koulutusterapiaa voi antaa vain psykoterapeuttikoulutuksessa oleva. Koulutuspsykoterapiassa työnohjaus on tiivistä ja työnohjaajina toimivat kokeneet kouluttajapsykoterapeutit. 

Et tarvitse koulutuspsykoterapiaan hakeutumiseen lähetettä tai diagnoosia. Oleellista on oma motivaatio psykoterapian aloittamiseen ja mahdollisuus sitoutua hieman pidempään työskentelyyn. Koulutuspsykoterapiaan voit hakeutua monista eri syistä, esimerkiksi elämänlaatua heikentävien masennus- ja ahdistusoireiden, ihmissuhdeongelmien, jaksamisen haasteiden tai työhön ja opintoihin liittyvien ongelmien takia. 

Koulutuspsykoterapian kesto ja tiheys sovitaan tapauskohtaisesti. Yleensä terapia koostuu 5-20 käyntikerrasta ja tapaamisia on kerran viikossa. Pidemmästä koulutuspsykoterapiasta tehdään aina kirjallinen sopimus. Terapia on luottamuksellista eikä käyntitietoja tallenneta OmaKantaan. 

Koulutuspsykoterapiakäynnin hinta on 1.9.2024 alkaen 40 € / 45 min. Opiskelijat ja työttömät saavat -50% alennuksen. Koulutuspsykoterapiaan hakeutuvien tutustumiskäynti on veloitukseton.

Vastaanotan asiakkaita KKT-keskus Arvossa Helsingin Hakaniemessä keskiviikko-iltaisin sekä Keravan keskustassa sopimuksen mukaan. Tapaaminen onnistuu halutessasi myös etävastaanottona.

Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, olisiko koulutuspsykoterapia sinulle sopiva vaihtoehto!